Υπηρεσίες

Image

Σχεδιασμός

Το Τμήμα Δημιουργικού περιμένει να υλοποίησει τις ιδέες σας και να προσθέσει δικές της, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην οπτική διαφήμιση.

Μελέτη

Δραστηριοποιούμενη στον κλάδο των επιγραφών και των ειδικών κατασκευών με σκοπό τη διαφήμιση, η εταιρία FOULIDIS GRAPHICS DESIGN παρέχει λύσεις από μία ευρεία γκάμα προϊόντων και κατασκευών, ικανοποιώντας επάξια τις απαιτήσεις των πελατών.

Image
Image

Κατασκευή

Με αυστηρό έλεγχο και ποιότητα κατασκευής, που προέρχεται από την εμπειρία και την τεχνογνωσία χρόνων, τον άρτιο εξοπλισμό μας και τις εγκαταστάσεις μας είμαστε σε θέση ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ...τη δική σας σκέψη, καλύπτοντας και την πιο απαιτητική ανάγκη προβολής σας!

Εγκατάσταση

Το τμήμα παραγωγής της FOULIDIS GRAPHICS DESIGN είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και είναι σε θέση να βγάλει εις πέρας απαιτητικές εργασίες σε μικρό χρονικό διάστημα και με άριστη ποιότητα.

Image
Image

Συντήρηση

Τεχνικοί με γνώσεις λύνουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει και αποκαθιστούν την βλάβη.

Επιγραφές Foulidis


iso logo

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media

facebookyoutube

Πληροφορίες

Αριστοτέλους 44
Ν.Μαγνησία | Θεσσαλονίκη | Μακεδονία
Τ.Κ. 57008 | T.Θ. 126957008
2310 780 580
2310 780 095
foulidis.signs
info@foulidis.gr
design@foulidis.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.