Εταιρία

Image

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

H αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε σήμερα, μας οδήγησε το 1991 να ιδρύσουμε την υπάρχουσα εταιρεία, για να εφαρμόσουμε πρωτοποριακές κατασκευές, επιγραφές και σχέδια που θα προσπερνούσαν τις απαιτήσεις της διαφήμισης της εκάστοτε εποχής. Με αυστηρό έλεγχο και ποιότητα κατασκευής, που προέρχεται από την εμπειρία και την τεχνογνωσία 30 χρόνων, τον άρτιο εξοπλισμό μας και τις εγκαταστάσεις μας είμαστε σε θέση:

ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ,
ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ,
ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ .... τη δική σας σκέψη, καλύπτοντας και την πιο απαιτητική ανάγκη προβολής σας!

FOULIDIS GRAPHICS DESIGN

Η εταιρία FOULIDIS GRAPHICS DESIGN ιδρύθηκε το έτος 1991 από τον Ευστάθιο Β. Φουλίδη έχοντας έδρα της την Ιωνία Θεσσαλονίκης. Αντικείμενο δραστηριοποίησης της εταιρίας είναι κυρίως οι επιγραφές αλλά και οι ειδικές κατασκευές όλων των ειδών.

Έπειτα από 3 δεκαετίες δυναμικής παρουσίας στο χώρο της διαφήμισης, η εταιρία μας έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες μονάδες στην Β. Ελλάδα.

Image
Image

Σχεδιάζουμε, παρουσιάζουμε, υλοποιούμε πρωτοποριακές κατασκευές, επιγραφές και σχέδια!

Στα μέσα του 2008 μεταφερθήκαμε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 4.700 τ.μ. στο Βιοτεχνικό πάρκο Ν. Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Έχοντας πλέον τον δικό μας χώρο σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την ποιότητα κατασκευής, τον άρτιο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να υλοποιήσουμε και την πιο απαιτητική ανάγκη προβολής σας!

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ .... τη δική σας σκέψη, καλύπτοντας και την πιο απαιτητική ανάγκη προβολής σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επιγραφές Foulidis


iso logo

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media

facebookyoutube

Πληροφορίες

Αριστοτέλους 44
Ν.Μαγνησία | Θεσσαλονίκη | Μακεδονία
Τ.Κ. 57008 | T.Θ. 126957008
2310 780 580
2310 780 095
foulidis.signs
info@foulidis.gr
design@foulidis.gr

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.